Услуги

ТИНГ ИНОКС ДООЕЛ е официјален застапник за следниве компании:

 

 1. Услуги од заварување
 • Заварување на сите видови челици во заштитна средина
 • Заварување на сите видови хром и никел челици , Инколој , Инконел
 • Заварување алуминиумски легури
 • Заварување и составување на конструкции со обработка и доработка со режење (рамнење ,бушење,фрезење)
 • Карбо челици до 100mm дебелина
 • Алуминиум до 60mm дебелина
 • ИНОКС до 70mm дебелина
 1. Обработка со режење на CNC вертикална фреза
 2. Сечење на Water Jet машина на сите видови метали и неметали(мермери и гранити) , полимери , композити , стакло
 3. Сечење на CNC плазма ширина 2000×6000 mm
 1. Штанцање и пресовање со панчер преса
 2. Извлекување со хидраулични преси